BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER MAHALLELERİMİZİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Başkanımız Mesut Üner salgınla mücadele günlerinde de sahada olmaya, ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde çalışmaları yerinde denetlemeye devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner belediye başkanlığı görevine başladığı ilk günden itibaren Çatalca ve Çatalcalılar için gece gündüz demeden çalışıyor. Çatalca’da hummalı bir çalışma başlatan Başkanımız Mesut Üner devam eden ve yeni başlayacak çalışmaları yerinde inceleyerek gerekli talimatları anında veriyor.

Merkezde yapılan yol, kaldırım, ışıklandırma ve peyzaj düzenleme çalışmaları yanı sıra mahallelerimizde yapımına başlanan spor sahaları, düğün salonları, bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını da sık sık mahallelerimizi ziyaret ederek birebir takip eden Başkanımız Mesut Üner, Gökçeali, Subaşı, Çanakca, Nakkaş, Muratbey ve Bahşayiş Mahallelerimizde incelemelerde bulundu.

Mahalle ziyaretlerinde Muhtarlarla bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner mahallelerimizin ihtiyaçları hakkında bilgi alırken, devam eden çalışmaların yerinde tespiti ile yeni başlayacak çalışmaların planlaması hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor.

“Vatandaşlarımızın talep ve istekleri bizler için çok önemli” sözlerini sık sık dile getiren Başkanımız Mesut Üner, Mahalle sakinleri ve değerli büyüklerimizin halini hatırını, bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarak talep ve isteklerini dinliyor, çözüm noktasında gerekli talimatları veriyor.

#BirlikteBaşaracağız