Başkanımız Mesut Üner Minik Öğrencilerimize Başarılar Diledi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’nden bu yıl mezun olan çocuklarımızın ve ailelerinin mezuniyet heyecanını paylaştı.

Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’mizin 5 yaş grubu Deniz Yıldızları sınıfının minik öğrencileri düzenlenen Mezuniyet Töreni ile diplomalarını aldılar. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve eşi Aydan Üner’in katılımları ile gerçekleşen Mezuniyet Töreni’nde minik öğrencilerin mutluluğuna ailelerinin heyecanı eşlik etti.

Çocuklarımıza başarılar dileyerek diplomalarını takdim eden Başkanımız Mesut Üner, yaptığı konuşmada; “Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’mizden birçok başarılı çalışmaya imza atarak mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Çocuklarımızın başarılarında büyük emek ve katkıları olan değerli öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak, daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’mizi de çocuklarımız için yenileyerek, yeni alanlar kazandıracağız. Geleceğimiz olan çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mezuniyet Töreni’nde hediyelerini Belediye Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner’den, karnelerini ise sınıf öğretmenlerinden alan minik öğrencilerimiz, son olarak günün anısına fotoğraf çektirdi. Mutlulukları gözlerinden okunan miniklerimiz ile aileleri bu heyecanı kendileri ile paylaşan Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundu.

#BirlikteBaşaracağız