Başkanımız Mesut Üner Muhtarla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Mesut Üner sabah kahvaltısında 39 Mahalle Muhtarı ile bir araya gelirken

" Çatalca olarak çok büyük bir Aileyiz. Bu ilçeyi hep birlikte yöneteceğiz. Bundan sonra her ay periyodik olarak siz değerli muhtarlarımız ile bir araya geleceğiz. Mahalleli vatandaşlarımız bizlere isteklerini iletiyor, ancak mahallelerimizdeki sıkıntı, sorun ve istekleri muhtarlarımız kanalı ile değerlendireceğiz. Birlikte Çatalcayız. Hepinize katılımınız için çok teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Meclis Üyeleri ve belediye idari kadrosunun da hazır bulunduğu kahvaltılı programda muhtarlar da Başkan Üner'e teşekkür ettiler.

Toplantıya Çatalca'da ziyaretlerde bulunan Kağıthane önceki dönem Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan da iştirak ettiler.