Başkanımız Mesut Üner, “Muhtarlarımızla Ortak Amacımız İlçemize En İyi Hizmeti Verebilmek”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemiz muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. “Hepimizin ortak amacı ilçemize en iyi hizmeti verebilmek” diyen Başkanımız Mesut Üner muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde çalışan ve sık sık görüşerek mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapan Başkanımız Mesut Üner, yapılan ve yapımına başlanacak çalışmaları değerlendirmek üzere muhtarlarımız ile bir araya geldi. İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’inde katılım gösterdiği kahvaltılı toplantıda Muhtarlar Derneği Başkanımız Ceyhun Koç ve muhtarlarımız ile değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıya katılımlarından dolayı Muhtarlarımıza teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkanımız Mesut Üner sözlerinde, 39 mahallemizin her birinin sorunlarını çözmek ve ihtiyaç duydukları hizmetleri sunmak hedefiyle çalıştıklarını vurguladı.

İşimiz Siyaset Yapmak Değil İlçemize Hizmet Etmek

Başkanımız Mesut Üner konuşmasında, “İstanbul’un en büyük yüzölçümlü ilçesi olan Çatalca’mızda her mahallemize dokunmak, ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Bu anlamda en büyük  ve önemli işbirlikçilerimiz siz değerli Muhtarlarımızsınız. Mahallelerimize yerinde ve daha hızlı hizmet verebilmek için pandemi öncesi başladığımız ek hizmet binalarımızı aktif hale getirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız mahallelerinde bulunan hizmet binalarımıza giderek, sorumlu başkan yardımcılarımızla, meclis üyelerimiz ile görüşebilecek, daha hızlı bir şekilde hizmet alabilecekler.

Bizler ayrışmadan, kutuplaşmadan Çatalca sevdamızla ilçemize hizmet etmeliyiz. Çünkü ortak sevdamız Çatalca ve hepimizin ortak amacı ilçemize en iyi hizmeti verebilmek. Bu nedenle ilçemizin eksiklerini elbirliği ile hükümetimiz, belediyemiz ve büyükşehir belediyesi hep birlikte çözeceğiz. Bu amaçla çalışmalar yapıyor vizyon projelerimizi hayata geçiriyoruz. Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi, Kapalı Otopark, Kapalı Pazar Yeri, Yüzme Havuzu, Spor Adası gibi merkezimize yaptığımız çalışmalar yanı sıra mahalle meydanları düzenleme çalışmalarımız, Balıkçı Barınağı projemiz hızla devam ediyor ve tamamlandığında 10-11 mahallemize önemli ölçüde katkı sağlayacak. İstihdam projelerimizi hayata geçiriyoruz, ilçemizin, hepimizin hayali olan kapsamlı bir Süt Entegre Tesisi, çiftçilerimize sertifikalı tohum için Selektör kuracağız. Bu yıl ilk kez Bahşayiş Mahallemizde pilot bölge olarak başladığımız belediyemize ait 300 dönüm araziye Ayçiçek ekimi yapacağız ve elde edeceğimiz yağı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız. Belediyemizin bir kuruş beklentisi yok. Bugüne kadar 3-5 kişinin yararlandığı bu alanlardan 3000- 5000 vatandaşımız yararlansın istiyoruz. Seneye buğday ekeceğiz, elde ettiğimiz unu vatandaşlarımıza dağıtacağız, samanı hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza vereceğiz.

Her zaman söylediğim gibi bizim işimiz siyaset yapmak değil ilçemize hizmet etmek. Eksiklerimizi sizlerin fikirleriyle tamamlayacağız. Tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecinde de yine sizlerle birlikte büyük bir gayretle mücadele veriyoruz. Ben tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Muhtarlarımızla karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak devam eden toplantı, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş tarafından muhtarlarımıza pandemi ile mücadele kapsamında gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verilmesi ile son buldu.