Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Muratbey Mahallemizde TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın Açılışını Gerçekleştirdi

Görüntülenme : 1190

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Muratbey Esin Ovacık Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışına katıldı.

Açılış törenine Başkanımız Mesut Üner’in yanı sıra, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin ve Çatalca Belediye Meclis Üyeleri Özkan Arslanca, Lokman Naroğlu, Olcay Güvenci, Yasin Halit Aksoy, Ahmet Rasim Yücel ve Muratbey Muhtarı Ceyhun Koç’da  katıldı.

Fuarın açılış kurdelesini Kaymakam İnci Sezer Becel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin ile birlikte kesen Başkanımız Üner “TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın Çatalcamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.