Başkanımız Mesut Üner Neziha Teyzemizin Durumuna Kayıtsız Kalmadı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Neziha Teyzemizin durumuna kayıtsız kalmadı. Yıllardır yol kenarında evde yaptığı ürünleri satmaya çalışan Neziha Teyze Başkanımızın kendisine hazırladığı stantta artık satış yapabilecek.

Bazı hayatlar örnek alınacak hikâyelerle dolu. Konya’da doğup büyüyen ve erken yaşında eşini kaybederek çocuklarını yetiştirmek için halı dokumaktan örgü örmeye birçok işi yapan Neziha Ateş, 4 yıldır Çatalca’da yine geçim mücadelesi veriyordu. 70 yaşındaki Neziha Teyze her türlü tehlikeyi göze alarak yol kenarlarında kah bahçesinde yetiştirdiği ürünleri bazen de bin bir emekle yaptığı el işi ürünleri, turşuları, reçelleri satmaya çalışıyordu.

Neziha Teyzemiz Artık Birbirinden Lezzetli El Emeği Ürünlerini Stantta Satacak

“Çocuklarımı yetiştirdim, şimdi tek isteğim 2 torunumun da üniversiteyi bitirerek bir iş sahibi olmaları” diyen vefakar Neziha Teyze’yi gören Başkanımız Mesut Üner,  hemen gerekli talimatları vererek Çatalca’mızın girişine bir satış standı hazırlattı.

Hazırlıkları tamamlanan stanta yerleşen Neziha Teyzemizi Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte ziyaret etti.
Başkanımız Mesut Üner’in, “Neziha Teyzemizin bu yaşında yollarda olmasına kayıtsız kalamazdık. Çalışmak istediğini belirtti bizlere. Evde kendi ürettiği ürünleri, ördüğü örgü işlerini satabileceği bir stant hazırladık. Bundan sonra yazın sıcaktan, kışın soğuktan etkilenmeyecek ve tehlike içerisinde olmayacak. Bizlerde artık her zaman onun yanındayız” sözleriyle hayırlı ve bol kazançlar dilediği Neziha Teyze, Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür etti. Neziha Teyze duygu dolu konuşmasında,  “Başta Başkanımız Mesut Üner olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bugün gerçekten çok mutluyum. Allah’ım beni iyilerle karşılaştırdı çok şükür ve sizler bana yardım ettiniz. Torunlarımı okutmasam ben bu yaşımda artık bu işleri yapmazdım ama mecburum. Allah bin kere razı olsun” ifadelerine yer verdi.