Başkanımız Mesut Üner Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner okul ziyaretleri kapsamında son olarak Şehit Mümin Demiralp Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni, Kestanelik İmam Hatip Ortaokulu’nu ve Kestanelik İlkokulu’nu ziyaret etti.

Eğitime verdiği önemi yaptığı çalışmalarla gösteren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner günlük programı içerisinde okullarımızı da ziyaret etmek için özen gösteriyor.

Şehit Mümin Demiralp Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner okul yönetimi ve öğretmenler tarafından karşılandı. Ziyarette geçtiğimiz günlerde okulun, Kestanelik Çok Programlı Anadolu Lisesi olan isminin Şehit Mümin Demiralp Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak değiştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Mesut Üner, “Vatan, millet, bayrak uğruna canlarını esirgemeyen şehitlerimizin isimlerini ilelebet yaşatacağız” sözlerine yer verdi.

Eğitime destek olmak amacı ile bugün yaptığı ziyaretlerde Şehit Mümin Demiralp Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde, Kestanelik İmam Hatip Ortaokulu’nunda ve Kestanelik İlkokulu’nda okul müdürleri ve öğretmenlerle sohbet eden Başkanımız Mesut Üner, talep ve önerileri dinleyerek,  okulda yürütülen faaliyet ve etkinliklere ilişkin de bilgiler aldı.

Sınıfları, spor salonlarını tek tek gezen Başkanımız Mesut Üner’e öğrenciler yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulundu. Öğrenciler ile konuşan, şakalaşan, masa tenisi oynayan Başkanımız Mesut Üner, öğrencilere derslerine çok çalışmaları nasihatinde bulundu.