Başkanımız Mesut Üner Personeli ile Aynı Sofrayı Paylaştı

Atıl bir halde bulunan binayı, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için belediye ek hizmet binası haline getiren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, çalışmaları yerinde denetlerken yemeğinide belediye personeli ile aynı sofrayı paylaşarak yedi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, yerinde yönetim anlayışı ile ilçenin bir çok mahallesinde ve merkezde belediye ek hizmet birimlerini hizmete açtı.

Çatalca merkezde atıl ve virane halde bulunan binanın tadilatını kısa bir zamanda tamamlatarak vatandaşa hizmet vermeye başlatan Başkanımız Mesut Üner, belediye ek hizmet birimimizi ziyaret etti.

Başkanımız Mesut Üner burada belediye personeli için hazırlanan yemekhaneyede geçerek belediye çalışanlarımız ile birlikte yemek yedi.

Yemek sırasına girerek personel ile aynı sofrada buluşan Başkanımız Mesut Üner, yemek boyunca personel ile sohbet etmeyide ihmal etmedi.