Başkanımız Mesut Üner Peyzaj Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, mevsimlik çiçek dikimi ve peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
 “Belediye hizmetlerimizde öncelikli amacımız, daha yaşanabilir, daha temiz ve daha güzel bir Çatalca’yı geleceğe bırakabilmektir” diyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ekiplerimizin çalışmalarını yerinde, titizlikle inceliyor.

Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçemizin her mahallesinde çalışma yürütürken, bir yandan mevsimlik ağaç budama ve fidan dikimi işlemini gerçekleştiriyor, diğer yandan da peyzaj düzenleme çalışması kapsamında mevsimlik çiçek dikimi yapıyor.
Parklarımızı ve ilçemizde bulunan kavşakları rengârenk mevsimlik çiçeklerle donatan Başkanımız Mesut Üner, çocuk parkları başta olmak üzere iklim koşullarına uygun olarak seçilen çiçek, ağaç budama ve fidan dikimlerinin devam edeceğini belirtti.