Başkanımız Mesut Üner Pilates Kursiyerlerimizi Ziyaret Etti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner,  belediyemiz tarafından açılan pilates kurslarına katılan kursiyerlerimizi ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in açtığı ilçemizdeki her yaştan vatandaşımızın yararlanabileceği sanatsal, kültürel ve sportif kurslarımız yoğun bir ilgiyle devam ediyor.

Eğitim, sanat, spor ve müzik gibi 17 branşta devam eden kurslarımızdan 1350 kursiyerimiz yararlanıyor. Muratbeyli kadınlarımızın talebi üzerine bu yıl açılan pilates kursumuz tüm hızıyla devam ederken Başkanımız Mesut Üner kursu ziyaret ederek kursiyerlerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Sağlıklı bir yaşam için spor

Kurslarımıza gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, sağlıklı yaşamın spor yapmaktan geçtiğini kaydederek;  "Sağlık yoksa hayatta hiç bir şeyin önemi yok. Sağlıklı bir yaşamın yolu ise spordan geçiyor. Spor yapmak isteyen herkese her türlü imkanı sağlamaya hazırız" dedi.

Başkanımız Mesut Üner’in spor çantası ve yeşil elma hediye ettiği pilates kursiyerlerimiz desteklerinden ötürü Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.