Başkanımız Mesut Üner Ramazan Davulcularımıza Tek Tek Teşekkür Etti

Salgın nedeniyle bu yıl Ramazan ayımızı geçmiş yıllardan farklı yaşarken, İstanbul’un tek tüm mahallelerinde Ramazan davulu çalınmasını sağlayan belediye, Çatalca Belediyemiz oldu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde geleneksel Ramazan davulcusu kültürümüzü yaşatarak, 39 mahallemizin hepsinde davul çalınmasını sağladı.

Başkanımız Mesut Üner, bir ay boyunca mahallelerimizde geleneksel kültürümüzü yaşatan 70 davulcumuz ile Belediyemiz Meclis Salonunda bir araya geldi.

Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç’unda eşlik ettiği görüşmede Başkanımız Mesut Üner, “Salgın nedeniyle Ramazan ayımızı bu yıl farklı yaşadık. Ramazan ayımızın geleneklerinden biri olan davulcularımızın bu yıl da olmasını istedik. İstanbul’un en küçük bütçeli belediyelerinden biri olmamıza rağmen belediye olarak ilçemizde bunu sağladık. Tüm mahallelerimizde ki vatandaşlarımız Ramazan Davulundan mahrum olmasın istedik. Sizler de emek vererek bir ay boyu kültürümüzün devam etmesini sağladınız. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum, sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” sözleriyle tüm davulcularımıza emekleri için teşekkür ederek, kendilerinin ve ailelerinin Ramazan Bayramlarını kutladı.

Her bir davulcumuza Çatalca halkı adına teşekkürlerini ileten Başkanımız Mesut Üner’in hazırlattığı bayramlık erzaklar da davulcularımıza ekiplerimiz tarafından teslim edildi.

Başkanımıza Teşekkürlerimizi Sunuyoruz

Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ve davulcular adına Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ederken, “İstanbul’da sadece Çatalca Belediye Başkanımız tüm mahallelerde davul çalınmasını sağladı. Daha çok mahallesi olan ilçelerin belediyeleri bile 3-4 mahallede davul çaldırdı sadece. Hem vatandaşlarımızın Ramazan geleneğini yaşamasını sağladığı için hem de 70 davulcu kardeşimize iş imkânı sunduğu için Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

#BirlikteBaşaracağız