Başkanımız Mesut Üner Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Alaiye Şehitliğimizde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Balkan Savaşı'nda kurulan Çatalca savunma hattında şehit olan 657 kahraman askerimiz adına yapılan Alaiye Şehitliğimizde restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Dağyenice mahallemizde bulunan Alaiye Şehitliğimizdeki restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan restorasyon çalışması hakkında bilgi alan Başkanımız Mesut Üner, vatanımız uğruna canlarını çekinmeden feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diledi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizdeki tarihi yapıları korumak, geçmişimizi geleceğe taşımak adına yapılacak tüm çalışmalara Belediyemiz imkanları doğrultusunda destek olacağına da vurgu yaptı.