Başkanımız Mesut Üner Sanayi Esnafımızın Yüzünü Güldürdü

Sanayi Sitesi esnafımızın uzun zamandır beklediği yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından gerçekleştirildi.

Kışın çamur, yazın toz içinde çalışan sanayicilerimizin isteklerini dikkate alarak yol sorununu çözmek için harekete geçen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, sanayi sitesinde hummalı bir çalışma başlattı.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatları sonrasında Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde sanayi sitesinin girişi, yol yenileme, bakım ve onarımı ile çevre düzenlemesi yapıldı.
Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafımızın daha rahat üretim yapabilmesi amacıyla sanayi giriş yolundan başlatıla
n yol yenileme çalışmaları sanayimizi çevreleyen taş duvarların bakım ve onarım çalışması ile tamamlanırken, sanayi içinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmaları da ara vermeksizin devam ediyor.

Atıl ve boş duran alana otopark yapıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından sanayi esnafımızın otopark sorununa da çözüm bulundu. Sanayi içerisinde atıl ve boş bir şekilde duran alanda düzenleme çalışmaları yapılarak hem sanayi esnafımızın hem de sanayiye gelen vatandaşlarımızın yararlanacağı otopark haline getirildi.
Yıllardır
sanayi sitesi esnafları başta olmak üzere, ilçemizdeki herkesin yollarından rahatsız olduğunu belirten Çatalca Atatürk Sanayi Sitesi esnafları, emeğe, üretime ve üreticiye destek veren çalışmaları için Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “Ziyaretlerimiz sırasında sorunlarını ve isteklerini bizlere anlatan sanayi esnafımıza en kısa zamanda bu sorunlarına çözüm getirme sözümüzü vermiştik. Biz vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalar sanayi esnafımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.