BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

Vatan için canını hiçe sayarak Şehit olan kahraman vatan evlatlarının Anneleri, Çatalca’mızda Anneler gününde Başkanımız Mesut Üner tarafından unutulmadı.

Özel gün ve haftalara verdiği değer ve önemle bölge halkının takdirine her vakit mahzar olan Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’da ki tüm Şehit Annelerine Anneler gününde çiçek gönderdi. Şehit Anneleri bu güzel jest ile birlikte oldukça duygulu anlar yaşayarak, Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini, sevgilerini ve saygılarını ilettiler.

Böylesine özel günde önemli jesti organize eden Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada; ‘’ Bugünlerimizi borçlu olduğumuz, vatanımızı ve bayrağımızı korumak adına bu topraklar için Şehit Olan Kahramanlarımızın Annelerini bugün #Çatalca’mızda unutmamız mümkün olamazdı. Şehit Anneleri hepimizin Anneleri. Sonsuza kadar ilçemizde asla yalnız yürümeyeceksiniz. Vatan size ve Şehit evlatlarımıza minnettar.’’ dedi.