Başkanımız Mesut Üner “Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun”

Üç yıl önce Hakkari'nin Çukurca İlçesinde hain terör saldırısıyla şehadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel için Edirnekapı Şehitliği’nde bulunan kabri başında Anma Töreni düzenlendi.

Çatalca İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Askeri Erkan ve Şehidimizin Ailesi’nin katılımlarıyla gerçekleşen törende dualar edilerek şehidimizin kabrine karanfiller bırakıldı.

Şehitlik ziyaretinde Başkanımız Mesut Üner ve protokol üyeleri tarafından 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, 9. Başbakanımız Adnan Menderes, Bakanlarımız Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan ve İstiklal Marşımızın Büyük Şairi Mehmet Akif Ersoy’un ebedi istirahatgahları da ziyaret edildi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “ Şehadetiyle ilçemizi yasa boğan Şehidimiz Piyade Er Halil İbrahim Gürel’i ebediyete intikal edişinin üçüncü yılında düzenlediğimiz törenle Edirnekapı Şehitliğimizde kabri başında dualarla andık. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun” ifadelerine yer verdi.