Başkanımız Mesut Üner “Spor yapan her çocuğumuz ülkemizin geleceğine kazandırılan bir değerdir”

Başkanımız Mesut Üner’in kısa sürede büyük atılımlarla eğitimde, sporda, değişim ve gelişimde öncü hale getirdiği ilçemizin bir haklı gururu da 4500 sporcumuz oldu.

“Çocuklarımız, gençlerimiz bizlerin en kıymetlileri” diyen ve onlara en iyi geleceği hazırlamak için eğitim ve sporu öncelikli hizmetleri arasına alan Başkanımız Mesut Üner, belediyemiz bünyesinde açtığımız spor kulübü bünyesinde kısa bir sürede sayıları 4500’lere ulaşan spor yapan çocuklarımız ve gençlerimizle gurur duyduğunu belirtti.

Eğitim alanında başlattığı hamlelerle ilçemizin adını ön sıralara çıkararak başarı sıralamasında gözle görülür ilerlemelerin hızla alınmasını sağlayan Başkanımız Mesut Üner, spor için yaptığı yatırımlarla da Çatalca’mızı adeta sporun başkenti haline getirdi.

Kısa sürede 4500 kişilik spor ailemiz oldu

Çatalca Belediye Spor Kulübümüzün, liglerde sezon boyu mücadele ederek birçok başarıya imza atan basketbolcuları ile bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, gençlerle uzun süre sohbet etti.

Yıldız, genç kız, genç ve ümit liglerinde mücadele eden basketbolcularımıza başarının tesadüf olmadığını ifade eden Başkanımız Mesut Üner, sporda çalışmanın ve azmin başarının da ötesinde olduğunu vurguladı.

Kendisi de yıllarca spor yapmış biri olarak sporun ve takım arkadaşlığının gençlerin ilerde ki hayatlarındaki yeri ve önemine dair genç sporcularımıza önerilerde de bulunan Başkanımız Mesut Üner, spor yapmanın sadece başarı odaklı bir çalışma olmadığını ve kişilere öz disiplin, arkadaşlık gibi birçok kazanım elde ettirdiğini de sözlerine ekledi. Başkanımız Mesut Üner sözlerinde yeni kurulmasına ve yepyeni bir başlangıç yapılmasına rağmen Belediye Spor Kulübümüzde 15 branşta 25 eğitmenimizle 4500 sporcuya ulaşan sporcu sayımızın, gurur verici olduğunu ve büyük bir spor ailesi haline geldiğimizi belirtti.

Yeni olmamıza rağmen çok hızlı yol aldık

Basketbolcularımızla gerçekleştirdiği buluşmada, özellikle sporcularımızın ailelerine teşekkür ettiğinin altını çizen Başkanımız Mesut Üner konuşmasında, “Çocuklarımız, gençlerimiz bizler için çok değerli. Bu nedenle siz değerli kardeşlerimizin hayatlarında eğitim ve sporun vazgeçilmez olması için hızla çalışmalar yapmaya başladık. Eğitim alanında Sürekli Eğitim Merkezimizi kurarak sınavlara ücretsiz hazırlık kursları başlattık. Gerçekten çok değerli eğitmenlerimizle çok kapsamlı bir şekilde öğrencilerimizi sınavlara hazırlıyoruz. Sizlerin okuma, iyi bir üniversite, iyi bir meslek sahibi olma hayallerinizin gerçekleşmesi için bu çalışmaları yaparken kıymetli ailelerimizi de oldukça yüklü bir meblağ tutan dershane, kurs ücretlerinden kurtarıyor, destek oluyoruz. İlçemiz hızla eğitim başarısı grafiğinde yukarılara doğru çıkıyor.

Spor da bizler için eğitim kadar önemli. Çünkü sizlerin hem sporla sağlıklı yetişmenizi hem de kötü alışkanlıklardan uzak kalmanızı istiyoruz. Bu nedenle Spor Kulübümüzü kurduk.  Çok kısa bir sürede 15 farklı branşta spor yapan evlatlarımızın sayısı 4500’leri buldu. Bunun gurur ve mutluluğu gerçekten anlatılmaz. Çünkü bu bizlere ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi gösterirken aynı zamanda sizler gibi spor yapan, sporcu disiplinine ve ahlakına sahip pırıl pırıl, gençlerimizin yetiştiğini görmenin de mutluluğunu yaşatıyor.

Her zaman söylediğim gibi, bizim kapılarımız laf ile değil gerçekten canı gönülden ifade ediyorum ki sizlere sonuna kadar açık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman yanınızda olmaya, elimizden gelen her desteği vermeye devam edeceğiz. Bizler çocuklarımız sporla buluşabilsin, spor yapacak alan bulamıyoruz demesinler diye başka birçok ilçede bulunmayan kapsamlı spor yatırımları yaptık. Çatalca’mızda kapsamlı bir Spor Adamız var artık. Kapalı spor salonlarımız, yüzme havuzumuz siz gençlerimizin emrinde. Ben sizleri destekleyen ailelerinize ve emek harcayan antrenörlerinize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kaydetti.

Gençlere değer veren bir başkanımız var

Karşılaşmalardaki heyecan ve anılarını Başkanımız Mesut Üner ile paylaşan ve hazırlık antrenmanlarını ara vermeden sürdürdüklerini belirten basketbolcularımız, “Sizin desteğinizi daima yanımızda hissetmenin mutluğunu yaşıyoruz ve biz gençlere bu kadar değer veren bir başkana sahip olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz” sözleriyle Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

#ÇalışıncaOluyor