BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER TAM KAPANMA SÜRECİNDE SEVİMLİ DOSTLARIMIZI UNUTMADI

Uzun sürecek tam kapanma günlerinde Başkanımız Mesut Üner, can yoldaşlarımız sevimli dostlarımızı unutmayarak, yine ilçe halkımızın ve tüm hayvan severlerin takdirini kazandı.

Tam kapanma sürecinin hemen ikinci gününde ilçenin tamamında sokak hayvanlarına mama dağıtımını sağladık.

Sevimli dostlara mama dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner;   ‘’Her vakit ifade ettik. Dünya şehri İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi İstanbul’umuzda can yoldaşımız olan sevimli dostlarımız asla yalnız yürümeyecek. Üç hafta sürecek olan pandemi süreci tam kapanma günlerinde sevimli dostlarımızı unutmadık ve #Çatalca genelinde Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde ki ekip arkadaşlarımız ve Muhtarlarımız ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi Gönüllüsü 23 arkadaşlarımızın desteğiyle birlikte koordineli olarak sevimli dostlarımıza mama dağıtımını sağladık’’ dedi.

#BirlikteÇatalcayız                 #sevimlidostlar