BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

Göreve geldiği günden bugüne, Çatalca’mıza az zamanda çok ve büyük işler kazandırmasıyla sadece ilçemizde değil, taraflı-tarafsız tüm bölge halkımızın takdirini ve alkışını alan Başkanımız Mesut Üner’den Çatalca halkımıza yine tarih yazan bir müjde daha geldi. Bu önemli haberin ilçemize kazandırılan tarihi hizmetlerin gerçekleştiği dönemde gelmesi, ilçe halkımızda büyük bir sevinç yaşattı.

Daha önce önemli hizmetleri Çatalca’mıza kazandırırken, Halk Bankası hizmet binasını satın alıp belediye envanterimize kazandıran Başkanımız Mesut Üner, bu kez belediyemiz tapu envanterimize arazi tapuları kazandırmanın haklı gururunu yaşadı. Başkanımız Mesut Üner bu önemli hamlesiyle belediye tapu envanterine, 37 parselden oluşan 287 Bin metrekareden oluşan tapuyu belediyemiz envanterimize kazandırıp, bu anlamda önemli ve değerli hamlesiyle bir asırlık Çatalca Belediyesi tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Böylesi önemli tarihi icraatı sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’BELEDİYEMİZE CUMHURİYET TARİHİMİZİN, 37 PARSEL VE 287 BİN m²'DEN OLUŞAN EN BÜYÜK TAPU ENVANTERİNİ KAZANDIRDIK. CUMHURİYET TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ HİZMETLERİNİ İLÇEMİZE KAZANDIRIRKEN, ÇATALCA BELEDİYESİ TAPU ENVANTERİMİZİ GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYORUZ. 37 PARSELDEN OLUŞAN, 287 BİN m² ARAZİ SATIN ALIP, ÇATALCA TARİHİNİN EN BÜYÜK ARSA ALIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK. HAYIRLI OLSUN. NE GÜZEL İFADE ETMİŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK; ‘’VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR.’’ TÜRKİYE’MİZİ, ATAMIZI, CUMHURİYETİMİZİ VE ÇATALCA’MIZI ÇOK SEVDİĞİMİZİ, GÖREVİMİZİ EN MUHTEŞEM BİR ŞEKİLDE YERİNE GETİRİP, GÖSTERMEYE SONSUZA KADAR DEVAM EDECEĞİZ.’’ dedi.

#EserlerimizVaatlerimiziGeçti