Başkanımız Mesut Üner Vatandaşlarımızın Her Anında, Her Zaman Yanında

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, zor anlarında vatandaşlarımızın yanında oluyor. Başkanımız Mesut Üner, Başakköy Mahallemize giderek kömür deposunda yangın çıkan vatandaşımız İsmail Aray’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangınla ilgili ayrıntılı bilgi alan Başkanımız Mesut Üner, maddi hasara yol açan yangın nedeniyle üzüntülerini dile getirirken, herhangi bir can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirtti.
Başkanımız Mesut Üner’in vatandaşımıza yardım ve destek olmak için alana yönlendirdiği ekiplerimiz yangın sonrası kurtarma çalışmalarında bulundu.

Köy kahvehanesinde içilen çaylar eşliğinde sohbet edildi

Kestanelik Mahallemizi de ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, köy kahvehanesine uğrayarak vatandaşlarımızla içilen çaylar eşliğinde uzun süre sohbet etti.
Başkanımız Mesut Üner’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlarımız, “Başkanımız sağ olsun, bizlerle sık sık bir araya geliyor. Bir Belediye Başkanının vatandaşlara bu kadar yakın olması gerçekten çok önemli bir şey. Kendisi ile sohbet edebiliyor, isteklerimizi direkt kendisine söyleyebiliyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşarak Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiler.