Başkanımız Mesut Üner: ‘Yeni İş Yerleri İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun’

İlçemizde yeni açılan iş yerleri Belediyemiz tarafından hazırlanan ruhsatlarını almaya devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner, açılan iş yerlerinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederken, iş yeri sahiplerine ise bol kazançlar diliyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçemizde açılan iş yerlerine hayırlı olsun dileklerini iletmeye devam ediyor. Çatalca Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından hazırlanan iş yeri ruhsatları Başkanımız Mesut Üner’in hayırlı, uğurlu olmasını dilediği mektubu da iş yeri sahiplerine iletiliyor.

İş yeri sahipleri duydukları memnuniyeti dile getirirken Başkanımız Mesut Üner’e iyi dilekleri için teşekkürlerini sunuyor.