Başkanımız Mesut Üner; “Yeni işletmelerimiz ilçemize hayırlı olsun”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde yeni açılan işletmelerin hayırlı olmasını temenni ederken, iş yeri sahiplerine bol kazançlar diledi.

Çatalca Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından hazırlanan işyeri ruhsatları Başkanımız Mesut Üner’in getirdiği yeni bir uygulama ile işletmelere Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın ve Ruhsat ve Denetim Müdürümüz Güler Çınar tarafından takdim edildi.

Yedekler İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. A. Ş. ve Çatalca Simit Fırını’nı ziyaret eden Başkan Yardımcımız ve Müdürümüz, Başkanımız Mesut Üner’in hayırlı, uğurlu olmasını dilediği mektubu da işyeri sahiplerine iletti. İşyeri sahipleri uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirirken Başkanımız Mesut Üner’e iyi dilekleri için teşekkürlerini sundu.