BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER YERİNDE DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

Çatalca halkımızın makamından çok sahada gördüğü Başkanımız Mesut Üner, mahallelerimizde yerinde denetimlerine hiç durmadan devam ediyor.

Başkanımız Mesut Üner’in mahalle yerinde denetim ziyaretlerinin bu sefer ki durağı Oklalı Mahallemiz oldu. Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyetin proje alanlarını yerinde denetimlerinde Oklalı Mahalle Muhtarımız Abdurrahman Pirim’de hazır bulundu.

Mahalle proje şantiye alanlarımız ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’1115,11 km² ile İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızın dört bir yanına, tüm hizmetlerimizle ulaşacağız. Bunu sizlerle dün başardık, yarınlarda da başarmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile aklımızda Ata’mızın "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." sözü, yüreğimizde ise Çatalca’mıza olan sevdamızla, ekibimizle birlikte bu sefer ki durağımız Oklalı mahallemiz oldu. Mahalle ziyaretim sırasında Başkan Yardımcılarım, Meclis Üyelerim, Birim Müdürlerim ve Oklalı Muhtarım Abdurrahman Pirim’de hazır bulundu. Oklalı mahallerimizde göreve gelir gelmez, parke taş, yol bakım ve onarım çalışmalarını, DSİ 14. Bölge Müdürlüğü ile Koordineli olarak köprü yapımı ve dere ıslahını gerçekleştirdik. Oklalı Spor Kulübünün kurulumunu sağladık. 1/1000 ölçekli İmar Planlarını yaptık. Önümüzdeki dönem mahallemize yeni meydan kazandıracağız. Okulumuzun onarımını gerçekleştireceğiz. Oyun parkı yaşam alanımızın kent mobilyalarında bakım ve onarım çalışmalarını yaparken, alandaki bitkilerde budama çalışması yapacağız. Oklalı mahallemizde yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimize yeni bir halı saha yapımını gerçekleştireceğiz.  Tüm mahalle halkımıza hayırlı olsun. Çatalca’mız için durmaksızın çalışmalarımıza ilk gün ki heyecanla devam edeceğiz.’’ dedi.