Başkanımız Mesut Üner ziyaret eden vatandaşlarımıza teşekkürlerini sundu

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner kendisini gün boyu ziyaret eden vatandaşlarımıza memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner katılmak zorunda olduğu programlar ve çalışmalardan kalan zamanını vatandaşlarımızla bir arada geçiriyor. Vaktinin büyük bir çoğunluğunu vatandaşlarımızla birlikte geçireceğini her fırsatta dile getiren Başkanımız Mesut Üner, bu kapsamda mahalle, esnaf, iş yeri ziyaretlerinde bulunuyor. Kendisini ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımıza da makamının kapılarını sonuna kadar açan Başkanımız Mesut Üner’i bugün de bir çok vatandaşımız ziyaret ederek hem yeni görevini hem de Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettiler.

Vatandaşların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner teşekkür ederek, birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma ayı olan Ramazan ayının ülkemiz, İslam Alemi ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

Öğrencilerle uzun süre sohbet etti

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret edenler arasında yer aldı. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Başkanımız Üner, öğrencilerin kendisine sorduğu soruları da yanıtlayarak adeta öğrencilere kısa bir röportaj verdi. Başkanımız Üner öğrencilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken derslerinde de başarılar diledi.

Meclis Üyeleri ziyaret etti

İBB Eski Meclis Üyeleri Erdoğan Şahin, Selamet Aygün ve Şerife Taşbaş, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Başkanımız Üner’e görevinde başarılar dileyen geçmiş dönem İBB Meclis Üyelerine Başkanımız Üner nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Görüşmede idrak etmeye başladığımız Ramazan ayının da hayırlara vesile olması temennilerinde bulunuldu.