Başkanımız Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Programına Katıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen tanışma ve istişare toplantısına katıldı.

İlçemizdeki sivil toplum kuruluşları ve derneklerle iş birliği içinde çalışacaklarının her zaman altın çizen Başkanımız Mesut Üner Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Derneğin burs verdiği öğrencilerle bir araya gelinen programda Başkanımız Mesut Üner hem öğrencilerle hem de dernek üyeleriyle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizdeki 76 öğrencimize burs vermek kolay bir iş değil. Biz de elimizden geldiğince sivil toplum kuruluşları ve derneklerimizin yanında olmaya, destek vermeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hayata geçirdiğimiz çeşitli projeler ile gençlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sizler gibi üniversite öğrencisi olmak için çalışan öğrencilerimiz için İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yürüterek Sürekli Eğitim Merkezimizi faaliyete geçirdik. Çatalca hepimizin, bizim gidecek başka bir yerimiz yok. Bu nedenle ilçemizde yapacağımız çalışmalarımızda siz gençlerin fikirlerini de oldukça önemsiyoruz. Biz Atatürk ilke ve inkılaplarına her zaman sahip çıkacağımızı her fırsatta belirtiyoruz. Sizler de ailenize ve ülkemize sahip çıkın. Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmayın.” ifadelerini kullandı.

Gençlere inşa edecekleri gelecekleri için tavsiyelerde bulanan Başkanımız Mesut Üner, öğrencileri Çatalca Belediyesi bünyesinde başlattığı “Gençler Başkan ile Buluşuyor” projesine katılım sağlamaya davet etti.

Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Gül program sonunda her zaman kendileriyle beraber olan ve desteklerini esirgemeyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür etti.