Başkanımız  Üner emeğiyle toprağı yoğuran çiftçilerimizin bayramını kutladı

Başkanımız Üner emeğiyle toprağı yoğuran çiftçilerimizin bayramını kutladı

İstanbul’un tarım ilçesi Çatalca’da emekleriyle toprağı yoğuran çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, Çatalca Kaymakamlığı, Çatalca Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odası işbirliği ile düzenlenen  “Çiftçi Bayramı” etkinliğiyle kutlandı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner emekleriyle tarımı ayakta tutan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutladı. Çatalca Kaymakamlığı, Çatalca Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odası işbirliği ile düzenlenen  Çiftçi Bayramı etkinliği Çatalca Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti.

Tarım Araçları Kortej Oluşturdu

Ferhatpaşa İlkokulu önünden başlayan, Tarım araçlarının katıldığı kortej yürüyüşü Cumhuriyet Meydanında  saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Atatürk Anıtına çelenk sunumu ardından etkinlikte Çatalca Belediyesi tarafından yetiştirilen domates, karpuz, mısır, biber, patlıcan gibi yerel tohum ve fideler vatandaşlara dağıtıldı.

Başkanımız Üner Vatandaşlara Tohum Dağıttı

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dağıtımda Başkanımız Mesut Üner çiftçi bayramını kutlayarak vatandaşlara  kendi elleriyle tohumlardan ve fidelerden verdi. Vatandaşlarla sohbet eden Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner daha sonra, Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen “Ev ve Süs Hayvanları Satış Sertifika Eğitimi” programına katılarak sertifika almaya hak kazanan vatandaşlarımıza, sertifikalarını Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte takdim etti.