Başkanımız Üner Sünnet Çocuklarımızı Eyüp Sultan Ziyaretine Uğurladı

Başkanımız Üner Sünnet Çocuklarımızı Eyüp Sultan Ziyaretine Uğurladı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner sünnet olacak çocuklarımızı ve ailelerini geleneklerimizde yer alan Eyüp Sultan ziyaretini yapmak üzere uğurladı.

20. Erguvan Festivali kapsamında düzenlenen Sünnet Şöleni ile sünnet olacak çocuklar aileleri ile birlikte Çatalca Belediyesi tarafından Eyüp Sultan ziyaretine götürüldü.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in önemle üzerinde durarak hazırlattığı Sünnet Şöleni’ne, ilçenin dört bir yanından çocuklarını böylesine kapsamlı bir organizasyonla sünnet ettirmek isteyen aileler başvuruda bulundu. 10 aylıktan bir yaşına, 5 yaşından 7-8 yaşına 65 çocuğa önceki gün sünnet kıyafetleri belediye görevlileri tarafından teslim edildi.
Sünnet Şöleni kapsamında yer alan Eyüp Sultan ziyareti için sünnet kıyafetlerini giyerek gelen çocuklar Başkanımız Mesut Üner tarafından Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde hazır edilen otobüsler ve görevli personelimiz eşliğinde uğurlandı.
Yolculuk öncesi günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e böyle bir organizasyon düzenlediği için teşekkürlerini ileten ailelere Başkanımız Mesut Üner’de hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.
Eyüp Sultan ziyaretinde ailelerinin ettiği dualarla delikanlılığa adım atacak çocuklar, kendilerine hazırlanan bu özel günde aileleriyle keyifli bir gün geçirerek unutamayacakları bir gün yaşadı.
Sünnet Şöleni çocuklarımızın sünnet ettirilmesi sonrasında 20. Erguvan Festivali’nde okunacak Mevlid-i şerif ve düzenlenecek muhteşem sünnet düğünü ile devam edecek.