Başkanımızın Çocuklarımıza Armağanı Yarıyıl Şenliğinde Yüzlerce Çocuğumuz Neşe İçinde Eğleniyor

Çocuklarımızın yarıyıl tatillerini hem keyifle geçirecekleri hem de sanatla iç içe olacakları bir şenlik programı hazırlayan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, eğlenmeye gelen çocuklarla ve aileleriyle bir araya geldi.

Kısa sürede her yönüyle ilçemizin çehresini değiştiren, önemli projelere imza atarak İlçemizi yeniliklerle tanıştıran Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, yarıyıl tatilinde çocuklarımızın güzel vakit geçirmelerini sağlamak için “Yarıyıl Şenliği” düzenledi.

Hafta sonunu Nazım Özbay Kültür Merkezimizde müzikli tiyatro oyununu neşeyle izleyerek geçiren çocuklarımız bugünde kendileri için hazırlanan birbirinden eğlenceli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı.

Kültür Merkezimize aileleri ile birlikte gelen yüzlerce çocuğumuz dev top havuzuna girdi, palyaçolar ve çizgi film maskotlarıyla birlikte balon patlatma gibi oyunlar oynarken sihirbazlık gösterilerini büyük bir heyecanla izledi. Yapay kar yapımı ve ebru sanatının hassasiyetini eğlenceyle bir arada öğrendi.

Çocuklarımız Tatillerini Güzel Geçirsin

Çocukların bu eğlencelerine tanıklık eden Başkanımız Mesut Üner, çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek her biriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Çocukların hoş vakit geçirmelerini ve evlerine güzel anılarla dönmelerinin mutluluğunu birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkanımız Mesut Üner, “Çocuklarımız için hazırladığımız Yarıyıl Şenliği ile çocuklarımız tatillerini güzel geçirsinler istiyoruz. Yaptığımız bu faaliyetlerde amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı mutlu edebilmek. Onların mutlu olması, bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımız için hazırladığımız Yarıyıl Şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

“Haydi Çocuklar Eğlenceye”

Yarıyıl Şenliği’miz kapsamında 2 Şubat tarihine kadar her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında yarışmalar, çocuk discosu, etkinlikler, oyunlar, çizgi film maskotları ve palyaçolar, dev top havuzu, ücretsiz sinema, sihirbazlık ve tiyatro gösterileri çocuklarımızla buluşmaya devam edecek.