Başkanlar bir araya gelerek hem yerel hem genel konularda sohbet etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ı makamında ağırladı. Sohbet şeklinde devam eden ziyarette misafiri ile yakından ilgilenen Başkan Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarete daha sonra Altınoluk Eski Belediye Başkanı Hasan Özpolat’ta katıldı. Başkan Cem Kara mevkidaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Küçükkuyu Belediye Başkanımız Cengiz Balkan ve Altınoluk Eski Belediye Başkanımız Hasan Özpolat ile hem yerel, hem de genel konularda sohbet ettik. Bu güzel ziyaret için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı 11-12 Şubat 2017 tarihinde bu yıl 7.sini düzenleyecekleri Zeytin Festivali’ne davet etti.