Bayrak Şairimiz Arif Nihat Asya Memleketi Çatalca’da Anıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Bayrak şairimiz Arif Nihat Asya’nın ölüm yıl dönümü nedeniyle İnceğiz Mahallemizde düzenlenen anma törenine katıldı.

Türk şiirinin büyük ustalarından Arif Nihat Asya, vefatının yıl dönümünde, doğum yeri olan İnceğiz Mahallemizdeki anıtı önünde düzenlenen törenle anıldı.

Bayrak Şairi olarak ünlenen ve Türk şiirinin önemli temsilcilerinden olan Milli şairimiz Arif Nihat Asya’nın 5 Ocak olan hem Bayrak şiirini yazışının, hem de vefatının yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törene; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, kurum ve daire müdürleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan anma programı Arif Nihat Asya Anıtına çelenk sunulmasıyla devam etti.