Belediye Başkanımız Mesut Üner Anıtkabiri Ziyaret Etti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Ankara'da yoğun programlarının ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirarahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

Başkanımız Mesut Üner, Anıtkabiri ziyareti sırasında, bizlere bu cennet vatanı armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle yad ederken, Atatürk'ün kullandığı ve kendisine hediye edilen eşyaların sergilendiği Atatürk Müzesini ve İstiklal Mücadelesini konu işleyen Atatürk ve Kurtuluş Savaşı müzesini gezdi.

Belediye Başkanımız Mesut Üner, Anıtkabiri ziyaretinin ardından Beştepe Külliyesi'ni ziyaret ederek, Külliye içerisinde yer alan Beştepe Millet Camii'nde akşam namazını kıldı.