Belediye Başkanımız Mesut Üner Ayyıldız Cafe'nin Açılışına Katıldı.

Ayyıldız Cafe açılış töreni Belediye Meclis Üyeleri ve siyaset erkanından tanınmış isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

İşletme sahipleri Sait Türker ve Turgut Soysal'ın açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanı Mesut Üner işletme sahiplerine ve halka ''İlçemizde böyle işletmelerin açılması için bize düşen ne ise yapmaya hazırız. Çatalca halkı herşeyin en güzeline, en iyisine layık. Sosyal alanlar noktasında girişimci arkadaşlarımızın da olması gerekiyor.  Ben bu iki güzel kardeşime ve tüm Çatalca halkıma bu işletmenin hayırlı olmasını diliyorum" diyerek temennilerini iletti. Belediye Başkanı Üner ve beraberindeki davetliler ,dualar eşliğinde kurdele kesti.

Kurdele kesim törenin ardından Belediye Başkanı Sayın Mesut Üner masaları tek tek gezerek misafirlerle sohbet etti.