Belediye Başkanımız Mesut Ūner Sanayi Esnafına ziyaretlerini sürdürüyor.

Yeni sanayi yapılması ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkanımız Üner " Bakanımız bizzat sanayi esnafımızın talepleri için bir program düzenlenmesini istedi ve biz de bunu gerçekleştirdik. Sizlerin tamamının fikrini alacağız. Bakanımızın da dediği gibi memnun değiliz derseniz, hemen projelendirmeye geçeceğiz" sözleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un sözlerini esnafa tekrar aktardı. Geniş bir esnaf kitlesine sahip Sanayi Esnafı ziyaretlerinin süreceğinin de altını çizen Üner " Koltuktan değil, buralardan, sanayiden, sokaktan, caddeden bu ilçeyi sizlerle yöneteceğiz" dedi. Başkanımız Üner'e AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Meclis Ūyelerimiz Ahmet Rasim Yūcel, Hasan Gökçe ve Başkan Danışmanımız Bahadır Sügür eşlik etti.