Belediyemiz Bünyesinde Bulunan Güreş Takımımızdan Başkanımız Mesut Üner'e Ziyaret!

Çatalca Belediyemiz bünyesinde bulunan Güreşçilerimiz ve antrenörümüz Gökhan Akçen, Belediye Başkanımız Mesut Üner'i makamında ziyaret etti.

''Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne" katılan güreşçilerimiz ve antrenörleri Gökhan Akçen eşliğinde yapılan ziyarette konuşan Başkanımız Üner, "Katıldıkları Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan sporcularımızı ve antrenörleri Gökhan Akçen'i tebrik ederek, başarılarınızın devamını diliyorum. Bizler her zaman olduğu gibi sizlere destek olmaya devam edeceğiz" dedi.