Belediyemiz Bünyesinde Bulunan Karate Takımımız Milli Sporcularından Başkanımız Mesut Üner'e Ziyaret

Çatalca Belediyemiz bünyesinde bulunan Karate Takımı Milli sporcularımız Belediye Başkanımız Mesut Üner'i makamında ziyaret etti. Katıldıkları Balkan Şampiyonasında başarılı olan Milli sporcularımız; Hasan Celal Yıldırım, Gözde Baydemir, Furkan Gürbüz, Melis Keske ve Erdem Erkoç, karate takımımız antrenörü Muzaffer Muyan kazandıkları kupa ve madalyalar eşliğinde Başkanımız Mesut Üner'i ziyaret etti.
Başkanımız Üner katıldıkları şampiyonada başarılı olan Milli sporcularımızı ve antrenörleri Muzaffer Muyan'ı başarılarının devamını dileyerek, tebrik etti.