Belediyemiz Bünyesinde Bulunan Masa Tenisi Takımımızdan Başkanımız Mesut Üner'e Ziyaret!

Çatalca Belediyemiz bünyesinde bulunan Masa Tenisi sporcularımız ve antrenörümüz Ahmet Emin Bağrıaçık, Belediye Başkanımız Mesut Üner'i makamında ziyaret etti.

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü'nde yapılan '15 Temmuz Ferdi İl Turnuvası'nda başarılı olan Masa Tenisi sporcularımız ve antrenörleri eşliğinde yapılan ziyarette konuşan Başkanımız Üner
'Katıldıkları şampiyonada  başarılı olan sporcularımızı ve antrenörleri Ahmet Emin Bağrıaçık'ı tebrik ederek, başarılarınızın devamını diliyorum. Bizler her zaman olduğu gibi sizlere destek olamaya devam edeceğiz' dedi.