Belediyemiz Halk Dansları Topluluğu’ndan “Babaannemin Hikayesi”

Çatalca Belediyesi Bir Sandık Bin Emanet Halk Dansları Topluluğu Mübadele’nin 97. Yılında “Babaannemin Hikayesi” adlı tiyatro oyunu ile Mudanya’da sahne aldı. Duygu dolu anların yaşandığı gecede izleyicileri 97. Yıl öncesine götüren oyun, büyük beğeni kazandı.

1923 yılında Türkiye ve Yunanistan arasında yaşanan Mübadele, birçok il ve ilçede düzenlenen çeşitli etkinlikler ile anıldı. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in destekleriyle ilçemizi Mudanya’da temsil eden Çatalca Belediyesi Bir Sandık Bin Emanet Halk Dansları Topluluğu Mübadele’nin 97. yılında düzenlenen etkinlikler kapsamında sahne aldı.

Başkanımız Mesut Üner’i temsilen Mudanya’ya giden Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın ve Belediye Meclis Üyemiz Lokman Naroğlu Çatalca Belediyesi Bir Sandık Bin Emanet Halk Dansları Topluluğumuzu yalnız bırakmadı.  Gözyaşları ile izlenen ve duygu dolu anlar yaşatan “Babaannemin Hikayesi” adlı Mübadele oyununu sahneleyen ekibimiz, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Mudanya’da Mübadele’nin 97. yılı anısına düzenlenen etkinlikler ve sahnelenen tiyatro oyununun yanı sıra Mübadiller denize bırakılan karanfiller ile bir kez daha anıldı.

“Babaannemin Hikayesi” Mudanya’dan Sonra İstanbul’da

Her Mübadilin kendinden bir parça bulabileceği hikayesi ile “Babaannemin Hikayesi” tiyatro oyunu, Mudanya’dan sonra Cemal Reşit Rey Salonu’nda da izleyicilerle buluştu. Yaklaşık 1500 kişinin izlediği tiyatro oyunu hikayesiyle ve oyuncuların performanslarıyla izleyicilerden tam not aldı.