Binkılıç Mahallemizde Yol Bakım-Onarım ve Tretuvar Çalışmalarımızı Tamamladık

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in mahallelerimizde başlattığı hummalı çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Binkılıç Mahallemizde yoğun bir tempoyla yol, tretuvar yapımı, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

İlçemizde büyük bir değişim ve gelişim seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in hizmet atağı uzak-yakın mahalle ayrımı gözetmeden ilçemiz genelinde devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Binkılıç Mahallemizde başlatılan hummalı çalışmalarla mahallemizin yolları ve tretuvarları yenilenerek vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçe genelinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Belediyemiz müdürlüklerinin birbiriyle koordineli bir şekilde çalıştığını ifade eden Başkanımız Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi vererek mahallelerimizde bir yandan yol, kaldırım, tadilat çalışmaları yapılırken diğer taraftan da çocuk parkları, spor ve yaşam alanlarının da beraberinde yapıldığını ifade etti.

Çatalca’yı daha yaşanabilir bir hale getirmek ve vatandaşların ihtiyaç duydukları alanlarda eksiklikleri gidermek için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkanımız Mesut Üner, yapılan çalışmaların Binkılıç Mahallemize hayırlı olmasını diledi.