Birbirinden Sevimli Bebekler Çatalca’nın En Hızlısı Olmak İçin Yarıştı

Birbirinden Sevimli Bebekler Çatalca’nın En Hızlısı Olmak İçin Yarıştı

20. Erguvan Festivali kapsamında düzenlenen Bebek Emekleme Yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
“Çatalca’nın En Hızlı Bebeği Benim” sloganıyla Mehmetçik Meydanı’nda düzenlenen yarışmaya 39 yarışmacı katıldı. Birbirinden sevimli bebekler parkurda terlerken, aileleri ise bebeklerin dikkatini çekebilmek için kıyasıya yarıştı. Yarışmayı Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Eşi Aydan Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Belediye Başkan Yardımlarımız ve Meclis Üyelerimiz heyecanla izledi.
Kıyasıya yarışın yaşandığı yarışmada 28 numaralı bebeğimiz Defne Özkan parkuru birincilik ile bitirerek, Çatalca’nın en hızlı bebeği oldu. Yasemin – Burak Özkan çifti birincilik heyecanını yaşadı. 24 numaralı bebek Alperen Tura ikinci olurken, üçüncülük heyecanını ise 38 numaralı Yaman bebek ile Dadan ailesi yaşadı.
Yarışmaya katılan tüm bebeklere sürpriz hediyeleri ve günün anısına çekilen aile fotoğrafları verildi. Dereceye giren bebeklere ise ödülleri; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Belediye Meclis Üyemiz Süheyla Topçu tarafından verildi.