Birlik ve beraberliğimizin en gūzel örneklerinin sergileneceği Erguvan Festivalimiz tüm Çatalcayı kapsayan bir coşku ile başlıyor.

Gün içerisinde başlayan animasyon gösterileri, sokak çalğıcılarının muhteşem ezgileri sonrası 20. Erguvan Festivaline Yusuf Ergün ve saz arkadaşları eşliğindeki konserle start verildi.

Belediyemizin düzenlediği 20. Erguvan Festivali, Ferhatpaşa Mahallesi Mescit Sokak'ta bulunan Butik Selçuk giyim mağazası sahibi Selçuk Taşkın'ın Yusuf Ergün ve saz arkadaşları eşliğinde verdiği sokak konseriyle başladı.

Keyifli anların yaşandığı konserde Belediye Başkanımız Mesut Üner alanda bulunanlarla tek tek selamlaşarak bir kez daha #BirlikteÇatalcayız mesajını verdi.