Börekler dostluk için açıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si yapılan Ortaköy Börek Festivali’ne katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Türk-Yunan Nüfus Mübadelesinin 94. Yıldönümü Anma etkinlikleri kapsamında ilk gün Çatalca da, ikinci gün Büyükçekmece de, son gün de Silivri de gerçekleşen programları yakından takip etti.

Silivrili kadınların birbirinden lezzetli böreklerini yarıştırdıkları, Silivri Belediyesi Ortaköy Börek Festivali’nde börekler bu yıl da dostluk için açılırken festival kapsamında Türk-Yunan Nüfus Mübadelesinin 94. Yıldönümü kutlamaları da gerçekleştirildi.

Yunanistan’dan gelen konukların da yer aldığı festivalde, Mübadele Derneği’nin halk oyunları gösterisi ve Mübadele Vakfı üyelerinin koro konseri sahnelendi.