Bu Vatan Gazilerimize Daima Minnettar Kalacaktır

Vatan, bayrak uğruna canını hiçe sayan tüm Kahraman Şehitlerimize ve Gazilerimize daima minnettar olduğumuzu belirten Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gazilerimiz için yemek tertip etti.

İstanbul Vali Yardımcımız Niyazi Erten, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, ilçe protokol üyelerimiz ve Gazilerimizin katılımıyla gerçekleşen programda, Şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimiz için Kur’an- Kerim tilaveti okunarak dua edildi.

Çatalca Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fethi Kansu yaptığı konuşma ile böylesi bir organizasyon düzenlediği için Başkanımız Mesut Üner’e, katılım gösteren Vali Yardımcımız ve İlçe Kaymakamımız başta olmak üzere tüm protokol üyelerine teşekkürlerini sundu.

Program günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.