Bugün 4 Ekim, Biz Sessiz Dostlarımızın Bugünde Farkındayız

Çatalca Belediyesi, dünyayı paylaştığımız dostlarımızın günü olarak kutlanan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Hayvanların her şeyden önce doğal hayatın bir parçası olduğunu ve onların da bir canlı olarak bu doğada yaşama haklarının olduğunu her fırsatta dile getiren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde sessiz dostlarımızın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından ilçenin birçok noktasına yerleştirilen besleme odakları ile barınmaları ve yaşamaları zor olan sahipsiz hayvanların hayata tutunmaları sağlanırken, veteriner hekimlerin gözetiminde yapılan sağlık taramaları ve tedavileri de ara vermeksizin sürdürülüyor.

Hayvanseverler Başkanımız Mesut Üner'e teşekkür etti

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla LAL Hayvan Koruma Derneği Başkanı Deniz Sırvermez ve Dernek Üyeleri ilçemizi ziyaret etti. Akalan bölgesinde Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan besleme odaklarına Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'i temsilen başkan yardımcılarımız ve Sağlık İşleri Müdürlüğümüz ekipleri ile hayvanseverler birlikte giderek burada besleme çalışması yaptılar.

Hayvan dostlarımızın haklarını korumak, onlara gerekli muameleyi, sevgiyi, ilgiyi göstermek, sağlık kontrollerinden geçirerek tedavilerini yapmak ve yaşamda kalabilmeleri için beslenmelerini sağlamak amacıyla Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hayvanseverler tarafındanda bu anlamlı günde takdirle karşılandı. Dernek üyeleri ilk kez bir belediyenin kendileri ile birlikte besleme yaptığını belirterek Başkanımız Mesut Üner'e teşekkürlerini sundular.