Büyük Ailemizle Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldik

Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyesi’nin tüm personelleri ile Nazım Özbay Kültür Merkezi yanında bulunan halı saha tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programında buluştu.

Her fırsatta Çatalca Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla bayramlaşma programında bir araya geldi. Programda; Başkan Yardımcıları Ömer Erçin, Hüseyin Aydın, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri Başkanımız Üner’e eşlik etti.

Çatalca Belediyesi’nde gelenek haline gelen bayram öncesi buluşma 16.30’da Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkanımız Mesut Üner, Ramazan Bayramı öncesinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada; “ Çatalca Belediyesi ailesinin bir parçası olarak, burada bizimle birlikte olduğunuz için her birinize teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımızın, Birim Müdürlerimizin, Başkan Yardımcılarımızın ve Meclis Üyelerimizin ve ailelerinizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepimizin Kadir Gecesi Mübarek olsun. Hayırlı günler…“ dedi.

Program, Çatalca Belediyesi ailesinin bayramlaşmalarının ardından sona erdi.