Büyükçekmece’den dünyaya barış mesajları gönderildi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, eşi Nurhan Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel ile birlikte 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin resmi açılış seremonisine katıldı.

18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin resmi açılış seremonisi gerçekleştirildi. Açılış törenine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yanı sıra sanat ve siyaset dünyasının birçok tanınmış ismi katıldı.

Muhteşem gösteriler yapıldı

Festivalin Uluslararası bölümünün açılış kokteyli Büyükçekmece Kültürpark’ta bulunan Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü’nde muhteşem göl, ışık, su şovları ve havai fişek gösterileriyle gerçekleştirildi.

Kültürpark, Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da yapılan resmi açılış seremonisinde ise dünyaya barış mesajları göklere bırakılan güvercinler eşliğinde yapıldı. Tören festival meşalesinin hep birlikte yakılması ile son buldu.