Büyükçekmece Kaymakamı ve Edirne Belediye Başkanı, Başkan Cem Kara’yı ziyaret etti

Çatalca  Belediye Başkanı Cem Kara’nın babası Ali Hami Kara’nın vefatının ardından başsağlığı ziyaretleri devam ediyor. Gerek il içi gerekse il dışından gelen ziyaretçiler Başkan Cem Kara’ya taziye dileklerini sunuyor.

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden merhum Ali Hami Kara vefatı sonrasında Çatalca Ferhatpaşa Camisinde kılınan cenaze namazı ardından ilçemiz Ferhatpaşa Mezarlığı’na defnedilmişti. Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kumburgaz Eski Belediye Başkanı ve Artemis Marin Princess Hotel Genel Müdürü Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu ve İşadamı Doğan Çelik Başkan Cem Kara’yı makamında ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara misafirlerine destekleri ve ziyaretleri için teşekkür etti.