ÇANAKÇA GELENEKSEL FUTBOL TURNUVAMIZ BAŞLADI

Çanakça Spor Kulübümüz tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Naim Karataban Geleneksel Futbol Turnuvası Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’in birlikte yaptıkları açılış vuruşuyla başladı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Çanakçaspor Kulüp Başkanı Mesut Yıldız katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiği sözlerinde bu turnuvayı yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

Tüm takımlara başarılar diliyorum

Bu tip organizasyonların çok değerli olduğunu ifade eden Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, sporun insanların sosyalleşmesine yardımcı olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü var: Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim. Biz buna geçen seneki turnuvada da şahit olduk. Bu turnuvalar insanların aynı zamanda sosyalleşmesine de yardımcı oluyor. Turnuvamızın tüm Çatalca ve Çanakça için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu güzel ortamı bizlere sağladığı için de Çanakçaspor Kulübümüze teşekkür ediyorum “ ifadelerine yer vererek turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

İlk maç Gelişim Rulman ve Kırcaali Gençlik arasında oynandı

Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları ve Amatör Spor Kulüp Başkanlarının yanı sıra çok sayıda sporseverin açılışa gelerek ilgi gösterdiği turnuvanın ilk karşılaşması Gelişim Rulman ve Kırcaali Gençlik arasında oynandı.

Bu yıl geleneksel futbol turnuvamızda 24 takım mücadele veriyor.