Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yol yapım ve onarım çalışmalarını denetledi. Çatalca Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Ekipleri’nin birçok mahallede gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Cem Kara, çalışmalar hakkında yapım ekiplerinden bilgi aldı. Ferhatpaşa Mahallesi İkizler Sokak’taki asfaltlama çalışmalarını Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ile birlikte inceleyen ve yol yapım, onarım çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Cem Kara, Çatalca’da belediye hizmetlerinin tüm mahallelere, tüm vatandaşlara ulaştığının altını çizdi. Bu yıl asfalt programı kapsamında Subaşı Mahallemizin sanayi alanının asfaltlanması ile Hallaçlı Mahallemizde bazı sokakların asfalt çalışmasının kaldığını, bunlarında hava şartlarına göre 15-20 gün içinde tamamlanacağını belirtti.