Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür edildi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya Ovayenice Örfi Çetinkaya İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından teşekkür plaketi verildi.

Çatalca Ovayenice Mahallesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı. Öğrenciler birbirinden güzel gösterilerini başarıyla sergilediler. Örfi Çetinkaya İlkokulu’nda düzenlenen bayram kutlamalarına Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Güzel katıldı.

Ovayenice Örfi Çetinkaya İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okula sunduğu katkılardan dolayı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya iletilmek üzere teşekkür plaketi Başkan Yardımcısı Erhan Güzel’e verildi.

Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel plaketi Başkan Kara adına alırken teşekkürlerini sundu ve tüm çocukların bayramını kutladı.