Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Çatalca’mızı Sevgide Buluşturdu

İlçemizde “Birlikte Çatalcayız” diyerek birlik ve beraberliğimizi, sevgimizi, kardeşliğimizi büyütmek için çalışmalar yapan Başkanımız Mesut Üner, Çatalcalıları Sevgi Günü’nde buluşturdu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner 14 Şubat Sevgililer Günü için ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenledi. Sevgi Günü etkinlikleri kapsamında gün boyu mutluluğa adımlarını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde atmak isteyen çiftlerimizin nikahları, Başkanımız Mesut Üner’in bir ömür mutluluklar dilekleri eşliğinde kıyıldı.

Vatandaşlarımız, bu anlamlı günü Sevgi günü konsepti ile hazırladığımız Erler Caddesi’ndeki Sevgi Yolu’ndan geçerek karşıladı ve en güzel sevgi fotoğraflarını çekerek anılarına yerleştirdi. Akşam programında ise Çatalcalılar Nazım Özbay Kültür Merkezimizde bir araya geldi.

14 Şubat’ta Mutluluğa İmza Attılar

Nazım Özbay Kültür Merkezimizde gerçekleşen Sevgi Günü programımızda ise sevginin yaşının olmadığı bir kez daha gözler önüne serildi. 74 yaşındaki Muzaffer Yılmaz ve 59 yaşındaki Fatma Aydın çifti yılardır bekledikleri resmi nikaha 14 Şubat’ta kavuşmanın heyecanını yaşadı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ev sahipliğinde; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muratbey Mahalle Muhtarı Ceyhun Koç, Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşen gecede nikah Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın tarafından kıyıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftimiz, Başkanımız Mesut Üner’e kendilerine destek olarak bu mutluluğu yaşattığı için sonsuz teşekkürlerini sundular.

“Aşk Olsun Çatalca”

Program, Tiyatro Eğitmenimiz Erdem Aksu tarafından “Aşuk ile Maşuk” tiradının sahnelenmesi ile devam etti. Dans gösterisi ardından düzenlenen yarışmalar eğlenceli dakikalar yaşatarak geceye renk katarken, Sevgi Günü’nde buluşan çiftlerimiz, sürpriz ödüller için kıyasıya yarıştı.

Sadece kazanan çiftle değil yarışmaya katılan tüm çiftlerle birlikte akşam yemeği yiyeceğini belirten Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, yaptığı konuşmada geceye ve yarışmalara katılan tüm konuklara teşekkür etti. Başkanımız sözlerinde, “14 Şubat Sevgililer Günü bütün ülkemize güzellikler getirsin, kimse kimseyi kırmasın ve herkesin yolu sevgiden geçsin. Önemli olan sevgi ve saygı içinde yaşamaktır. Herkesin gönlü sevgiyle dolsun, sevgililer gününüz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Gülümsemenin yüzlerden eksilmediği gecede ünlü tiyatro topluluğu Zımbırtı, aşk temalı “Aşk olsun Çatalca” isimli doğaçlama tiyatro gösterisini sahneledi. Seyircilerimizin belirlediği konu, mekan ve karakterlerle interaktif bir oyun sergileyen oyuncular, seyircilerin de katılımıyla eğlence dolu bir geceye imza attı.

#Birlikte Çatalcayız