Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’den Cumhuriyet Resepsiyonu

Çatalca protokolü Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'in verdiği Cumhuriyet Resepsiyonu'nda buluştu. Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü coşku içinde hep birlikte kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu’yla başladı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı en değerli miraslardan olan Cumhuriyetimizin 96. yılında Çatalcamızda yer gök şanlı Türk bayrağımızla donatıldı. Yurdun dört bir köşesinde çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Çatalca’da da görkemli bir Cumhuriyet Resepsiyonu ile start aldı.

Gösteriler ve Atatürk Tiradı yoğun alkış aldı

Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve eşi Aydan Üner’in ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu’na ilçe protokolü, Muhtarlarımız ve Gazilerimiz yoğun katılım gösterdi. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve eşi Aydan Üner konukları tek tek karşılayarak hoş geldiniz dedi.
Gece boyu konuklara unutulmaz anların yaşatıldığı Cumhuriyet Resepsiyonu’nda; Gazi Mustafa Kemal’in anlatıldığı Atatürk Tiradı, Cumhuriyet ve Atatürk konulu sinevizyon gösterisi, Zeybek ve Vals danslarının eşsiz örnekleri sergilendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada; “29 Ekim, vatanı için kadınıyla, erkeğiyle, canından olmayı göze almış ecdadımızın, şanlı mücadelesinin zafer tarihidir. 29 Ekim, tüm imkânsızlıklara rağmen bir varoluş savaşından, destansı bir zaferle ayrılan milletimizin, egemenliğine olan en derin tutkusunun ifadesidir.
Bu anlamlı gecede bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yarınlara böyle birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile hep birlikte ulaşacağız. Bu vesileyle;
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Çatalca Belediyesi Cumhuriyet Resepsiyonu, Başkanımız Mesut Üner ve protokol üyelerinin hep birlikte Cumhuriyet pastasını kesme seremonisi ardından gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.